0

حلوا_کفگیری_آذری

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

حلوا_کفگیری_آذری
سه شنبه 22 دی 1394  8:43 PM

حلوا_کفگیری_آذری


مواد لازم(۳ پیش دستی):

آرد سفید شیرینی پزی : 250 گرم

پودر قند نرم الک شده : 250 گرم

کره : 50 گرم

روغن جامد : 70گرم

پودر هل سبز : 1 قاشق مربا خوری

پودر پسته : برای تزیین

پودر زنجبیل : 3 قاشق غذا خوری یا کمتر (بسته به ذائقه)

گردو نیم کوب یا پودر گردو : نصف لیوان


طرز تهیه:

۱-  آرد را الک کنید و بعد اندازه گیری کنید.

۲- پودر قند یا همان نثار  هم باید الک شده و خیلی نرم باشد.

*** این حلوا را من بیشتر وقت ها چشمی درست می کنم. یعنی با چشیدن میزان شیرینی و مقدار زنجبیل و هل را اندازه می کنم بسته به ذائقه خانواده. شما هم میتوانید همین کار را بکنید.
 
۳- آرد را دوباره الک کنید و در تابه با حرارت ملایم مدام هم بزنید و تفت بدهید. برای این مقدار مواد 10 تا 12 دقیقه  تقریبا کافی است.

۴- بعد کنار بگذارید و کمی که از حرارت افتاد الکش کنید. این الک کردن ها کیفیت این حلوا و کلا تمام حلوا ها را بالا می برد.

۵- باز در تابه آن را تفت بدهید و حدود 5-6 دقیقه بعد و کره و روغن را اضافه کنید.

۶- حال از روی حرارت بر دارید و کناری بگذارید تا از حرارت بیافتد. این خیلی مهمه اگه داغ داغ به آن پودر قند بزنید خراب می شود چون در اثر حرارت آب می شود و سفت می شود. بعد از اینکه از حرارت افتاد به آن  پودر قند  و به هل و زنجبیل بزنید.

۷- بعد هم گردو اضافه کنید و باز مزه اش را چک کنید.(گردو من آسیاب شده بود. من همیشه مقداری آسیاب شده و مقداری نیم کوب می ریزم .
اما اینبار فقط اسیاب شده داشتم.)

۸- در آخر کل مواد را گوشه تابه جمع و فشرده می کنیم و با کفگیر از آن برداشته در بشقاب میگذاریم و رویش را با پودر قند و پسته تزیین می کنیم.

*** میتوانید موادتان را فشرده کرده و قالب یا برش هم بزنید اما شکل سنتی اش این است.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها