نودل تایلندی با پنیر
دوشنبه 21 دی 1394 10:46 AM
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: دیگر نودل ها هم از جمله موادی شده اند که همه کشورها در غذایشان از آن استفاده می کنند. می خواهیم طرز تهیه نوعی غذای تایلندی را به شما آموزش دهیم که در /ان از نودل استفاده شده است.
مواد لازم:
روش تهیه:
1. ابتدا نودل را ١٠ دقيقه در آب جوش قرار داده و خارج ميكنيم. گوجهفرنگيها را همراه فلفل دلمهاي خلالي و سیر در كمي روغن سرخ كرده و اجازه ميدهيم تا آب مواد كشيده شود.
2. حالا سس و ادويه را اضافه ميكنيم و روي حرارت، نودل را نيز با مواد مخلوط ميكنيم و در نهايت دوطرف پنير كبابي را داخل كمي روغن سرخ ميكنيم.
3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشيده و روي آن را با پنير سرخ شده، تاي سس و پيازچه تزيين ميكنيم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست