نان با سبد سبزيجات و مرغ
دوشنبه 21 دی 1394 9:42 AM
•آب یک چهارم ليتر يا 250 سي سي
•كره 75 گرم
•آرد 125 گرم
•تخم مرغ 4 عدد
•نمك نوك قاشق چايخوري
•جعفري خرد شده یک چهارم پيمانه
•مواد لازم براي داخل نان :
•كلم بروكلي 200 گرم
•فيلة مرغ 100 گرم
•كره 50 گرم
•هويج خلال شده 2 عدد
•فلفل دلمه ای رنگي 1 عدد
•پودر سير نوك قاشق چايخوري
•سس بشامل يك پيمانه
•پنير پارمزان 2 قاشق غذاخوري
•كره 50 گرم
•آرد 3 قاشق غذاخوري
•شير 2 ليوان
•نمك مقداري
•جوز هندي مقداري
آب ، كره ، نمك را در قابلمه بریزید ، همین كه جوش آمد آرد را یکباره افزوده و كاملاً مخلوط کنید . شعله را كم کرده و مرتب هم زده تا آب كاملاً جذب شود و مواد به شكل گلوله در آيد . در اين هنگام قابلمه را از روي شعله بر داريد ، كمي كه خنك شد يك عدد تخم مرغ را افزوده و كاملاً هم بزنید تا جذب آرد شود . سپس به تناوب تخم مرغ ها را بیفزایید تا كاملاً جذب شود و مواد به شكل يك خمير يكپارچه درآید . ( دستور كامل خمير اكلر در شماره 40 مجله موجود است ) در اين هنگام جعفري را اضافه كرده و مواد را درقيف ماسوره دار يا بدون ماسوره ریخته ، و آن را در سيني فر پوشیده با كاغذ چرب شده ، منتقل کنید . مي توانيد بنا بر سلیقة خود مواد را به اشکال مختلف در سینی بگذارید و آن را در فر 200 درجة سانتی گراد به مدت 25 دقيقه قرار دهید تا نان كاملاً پخته شود . سینی را بیرون از فر بگذارید تا سرد شود.آنگاه با کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تفت داده شده ، فیله مرغ ، هویج و پودر سیر روی نان را پوشش داده و در انتها نیز به ترتیب سس بشامل و پنیر پارمزان را روی مواد بریزید .
ابتدا كره را در قابلمه كوچكي ريخته تا ذوب شود سپس آرد را اضافه كرده و كمي تفت دهيد ولي آرد رنگ نگيرد ، سپس آهسته در حال هم زدن روي حرارت ملايم شير را اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا به شكل سس در آيد ، در آخر نمك و كمي جوزهندي بپاشيد و از روي حرارت برداريد .