نان گل رز
دوشنبه 21 دی 1394 9:31 AM
مايه خمير يك قاشق سوپخوري
نمك قاشق چايخوري
شير يك پيمانه
شكر يك پيمانه
آب ولرم 1/4پيمانه
روغن مايع 1/3پيمانه
زعفران آبكرده يك قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
آرد و كنجد به ميزان لازم
مايه خمير را با يك قاشق شكر و آب ولرم مخلوط كرده، به مدت 10 دقيقه كنار ميگذاريم.شير، شكر و زعفران را جوشانده تا شكر حل شود. تخممرغ و نمك را مخلوط كرده، بعد آرد را كمكم افزوده، ورز داده تا خمير يكدست شود.روي خمير را پوشانده و يك ساعت استراحت ميدهيم. سپس خمير را به قطر نيم سانتيمتر باز كرده، با قالب گرد خمير را قالب زده، بعد قالبهاي خمير را به شكل گل رز پيچيده، روي آن كنجد يا ترافل زده، 20 دقيقه ميگذاريم تا بماند، بعد در طبقه وسط فر با درجه 180 سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار داده تا كاملا پخته و طلايي شود.