نان فوكاچا با سيب زميني و رزماري
دوشنبه 21 دی 1394 9:30 AM
سيبزميني درشت پوست كنده خرد شده 300 گرم
مايه خمير 1 قاشق سوپخوري
آب ولرم 125 ميليليتر(يكدوم پيمانه)
آرد 600 گرم(4 پيمانه)
نمك 2 قاشق سوپخوري
شير گرم 125 ميليليتر(يكدوم پيمانه)
روغن زيتون 60 ميليليتر(يكچهارم پيمانه)
رزماري تازه 1 قاشق سوپخوري
سيبزميني درشت 1 عدد(300 گرم)
سير(كوبيده شده) 2 حبه
كره 30 گرم
خامه 1 قاشق سوپخوري
رزماري ريز خرد شده 1 قاشق سوپخوري
سيني فر به ابعاد 32×26 سانتي را چرب كنيد. سيبزميني را آبپز كرده سپس تا هنوز گرم است به صورت پوره درآورده و بگذاريد خنك شود.
مايه خمير را با آب گرم مخلوط كرده در جاي گرمي بگذاريد 10 دقيقه يا تا زماني كه كفدار شود بماند.
آرد و نمك را در كاسهاي الك كنيد و سيبزميني پوره شده را با آن مخلوط كنيد سپس مخلوط مايه خمير و شير را اضافه و خمير و حدود 5 دقيقه ورز دهيد.
خمير را در كاسهاي كه از قبل چرب كردهايد بگذاريد تا ور بيايد. بعد از ور آمدن دوباره در فر قرار داده و بعد در سيني پهن كنيد و دوباره بگذاريد تا نيم ساعت ديگر داخل سيني ور بيايد.
براي درست كردن روي نان سيبزميني را پخته و همراه سير و كره و خامه و رزماري پوره كنيد. و بگذاريد تا خنك شود اين مايه را داخل قيف ريخته و روي نان به صورت لوزي بريزيد سپس روي خمير را با روغن زيتون چرب كرده و رزماري ريخته در فر 180 تا 200 درجه سانتيگراد گذاشته تا روي آنن طلايي شود و قبل از اينكه از داخل سيني درآوريد حتماً بگذاريد تا خنك شود.