0

لازانیای_فنجونی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

لازانیای_فنجونی
جمعه 18 دی 1394  6:16 PM

#لازانیای_فنجونی
موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
١/٣ فنجان پنیر خامه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل
١/٢ فنجان پنیر خرد شده
24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا) 1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود. ___

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها