0

جدیدترین اس ام اس های خنده دار شبکه های اجتماعی 16 دی ماه 1394

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

جدیدترین اس ام اس های خنده دار شبکه های اجتماعی 16 دی ماه 1394
جمعه 18 دی 1394  12:18 AM

شوخی های جالب، پیامک طنز، جوک سرکاری، استاتوس باحال و جملات بامزه

شوخی های جالب، پیامک طنز، جوک سرکاری، استاتوس باحال و جملات بامزه

1. ‏با قهر عربستانی ها با ما، حالا پرایدهامون رو به کی بندازیم؟ 😂

Doostiha.IR

2. ‏امروز فیلم شعله رو که نشون میداد مامانم دیالوگاشو حفظ بود. بهش گفتم کاش درساتم اینجوری حفظ بودی! انتقام این چندسالو گرفتم. 😂

Doostiha.IR

3. دوستانی که تمایل به مهاجرت به نروژ رو دارن آماده باشن که 7 آوریل ساعت 6 صبح با دسته فلامینگو های انزلی حرکت میکنیم.

Doostiha.IR

4. ﺩﯾﺸﺐ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﺍﻫﺮﺵ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺳﺮﯼ ﺑﺎ ﯼ ﺗﯿﺸﺮﺕ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭﮎ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﻡ ﺩﺭ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ ﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﺁﻭﺭﺩ ﺟﻠﻮ ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻡ. ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺍﺯﺵ ﻣﻌﺬﺭﺕ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺁﺑﺠﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺁﺑﺠﯽ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻪ. ﯾﻬﻮ ﺯﺩ ﺗﻮﺳﺮﻡ ﻭ ﮔﻔﺖ ﯾﺎﺑﻮ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ 😐

Doostiha.IR

5. کُزت اگه میدونست تا دخترای ایرانی دو تا استکان میشورن توییت میکنن “یک کزت هستم” همون موقع جلوی خانواده تناردیه خودسوزی میکرد.

Doostiha.IR

6. یه سلام میکنیم  به اون پسری که منتظره تا یه دختر پست بذاره بعد بیاد رو آب…
سلام تمساح… 😐

Doostiha.IR

7. دقت کردین از شنبه تا سه شنبه دو هفته طول میکشه سه شنبه تا شنبه دو ساعت طول میکشه؟ 😐

Doostiha.IR

8. روزی شخصی نزد شیخی آمد و گفت: من ناراحتم!
شیخ گفت ناراحت نباش!
آن مرد دیگر ناراحت نشد 😐
ناموسا بگی چرت بود دیگه روایت تکان دهنده نمیگما 😐

Doostiha.IR

9. ‏یه برادر واقعى اونیه که وقتى بهش میگى دلم گرفته، بگه ساعت چند جلو کدوم سفارت باشم؟!

10. ‏این قطع رابطه دیپلماتیک هیچی نداشت دانش جغرافیایی و زمین شناسی مون رو در حد چمشگیری افزایش داد. کشف نقاط ناشناخته بر روی کره خاک.

11. سوشا مکانی از زندان که اومد بیرون ببریمش دم دیوار مهربانی یه شلوار بلند براش برداریم.

12. دیگه تویی که کنار تخت خوابت پریز برق داری از این زندگی شکایت نکن.

13. حریم خصوصی تو ایران مثل دیوار سفارت میمونه همه دوس دارن ازش رد بشن.

14. میگن بابک زنجانی طی بیانیه ای اعلام کرده:
اگه آزادم کنید کل جیبوتی رو می خرم، مردمش رو میریزم تو دریا و زمیناشو می برم زیر کشت کدو 😄

15. عربستان به بحرین و سودان گفته اگه بفهمم با ایران رابطه دارید گوشی هاتونو ازتون میگیرم.

16. تو درگیری لفظی ایران و عربستان بیشترین فشار الان روی شکم اکبر عبدی عه. 😂

17. ‏محسن چاووشی وقتی که وسط فیلم شهرزاد شروع میکنه میخونه همه مخلوقات عالم شروع میکنن سیگار کشیدن.

18. قبلا که موبایل نبود چجوری بعد از خاموش کردن چراغ رخت خوابشونو پیدا میکردن؟

19. همیشه تو عروسیا یکی هست که با جون و دل میرقصه اما معلوم نیست فامیل کدوم طرفه. 😂

20. جایزه برترین آرایشگر قرن هم میرسه به بابای کیمیا بخاطر کوتاه کردن موی خودش با یه قیچی باغبونی.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها