پاستا گوجه، زیتون و اسفناج
پنج شنبه 17 دی 1394 10:44 AM
وب سایت دکتر کرمانی: گوجه های انگوری برای این پاستا خوشمزه بسیار مناسب هستند، اما اگر این نوع گوجه فرنگی در دسترستان قرار نداشت می توانید همان گوجه رنگی عادی را به صورت مکعبی ببرید و استفاده کنید. پاستا سبزیجات با اینکه گوشت ندارد ولی شما را به طعمی لذیذ و خاص دعوت می کند.
مواد لازم:
روش پخت:
1- یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت 8 دقیقه بپزیدش، پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.
2- یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، تکانش دهید تا همه سطح ماهی تابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه سرخشان کنید.
3- گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کنند بپزید، مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردید را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد 2 دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید، دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید، و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست