0

سری سوم کاربران برتر انجمن - پائیز(1394 )

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:سری سوم کاربران برتر انجمن - پائیز(1394 )
چهارشنبه 23 دی 1394  7:37 PM

سلام و عرض ادب.

من متوجه دلیل اعتراض شما به حرفم نشدم.

من اصلا جایی نگفتم شبانه روز تو سایت باشین. خطابم به اعتراضی بود که مطرح شد

حرفم این بود مدیران گرامی که مسئولین تالاری رو بر عهده میگیرند (که البته جای سپاس و قدردانی داره) وقتی خدای ناکرده مشکلی براشون پیش میاد که نمیتونن مثل سابق به اوضاع انجمن رسیدگی کنند به مدیر ارشد اطلاع بدهند.

نه اینکه انتظار داشته باشند هرماه ازشون سراغ گرفته بشه، بعد دو سه روز بیان، دوباره ناپدید بشن. (از این قبیل موارد در طول این چند سال زیاد بودند)

این روزها تقریبا همه در شبکه های مجازی و موبایل و...  عضوند و کمتر کسی پیدا میشه که به اینترنت دسترسی نداشته باشه. یک پست خبررسانی در دفتر حضور و غیاب و یا صندوق پیام مدیر ارشد خیلی وقت مدیران و کاربران رو نمیگیره.

اولا بنده سلام و ادبی دارم خدمت شما خواهر گرامی و از خدا ارزوی بهروزیتون رو دارم

من اعتراضی بحرف شما نداشتم که خدای نکرده شما ناراحت بشین حرف بنده اتفاقا نوعی تایید قسمتی از فرمایشات شما مدیر عزیزمونه 

مضافا حرف من اینه وقتی ما از جزییات تماس ها بین مدیران و مسولان عزیز سایت اطلاعی نداریم نباید خدایی نکرده حرفی بزنیم باعث دلخوری همکارامونو داشته باشه

تا جایی که میدونم  همه مدیرها حداقل یبار در روز بسایت سر میزنن و تحت نظر دارند اوضاع رو 

نمونش من نوعی درسته بدلیل فشار کاری چند ماه اخیر نمیتونم کما فی السابق در خدمت تالار وزین و برتر و همچنین کاربران گرامیش باشم ولی تا حالا نشده سوالی در تالار بی جواب بمونه این رو میشه به مدیران دیگر هم اضاف کرد اونها هم مثل بنده

خدایی نکرده نباید همکارامونو بکوبیم با علم به اینکه از مکالمات اقا منتظمی یا قبلا اقای نجاریا خبر نداریم

من مدیر بر عملکردم واقفم و میدونم زیاد سایت نمیام ولی بنا بر فرمایش سرکار علیه چون مسولیت قبول کردم حتما چنروز یبار سر میزنم 

اقای منتظمی بهتر از من و بقیه عزیزان در جریان کار مدیران و کاربرا هستند 

ولی مدیر عزیز garibe هم بنوعی حق دارند کاش حداقل بعد یمدت که کاربر پیداش نیست با یک پیامک یا ایمیل حداقل بگیم که بفکرشیم بلخره من و بقیه جزو خانواده بزرگ راسخونیم هرچند مثل قبل نیستیم ولی فکرمون با راسخونه اگر نبود که مدیر یا کاربر هر چند وقت یکبار سر نمیزد

مدیرا و کاربرا و مسولان ارشد باهم و درکنار هم میتونند سایت رو ارتقا بدند وگرنه اگر عزیزان کاربر نباشند که تو انجمن ها فعالیت کنند دیگه انجمن چه معنی میده معنی انجمن ها یعنی هم افزایی مدیر سایت مدیر تالار و‌کاربر

خواهر عزیزم سلما خانم بزرگوار اگر اژحرفهای من کمترین دلخوری پیش امد در همیجا جلوی چشم مدیرها و‌کاربزا با رویی گشاده از شما و سایر عزیزان مدیر که پرتلاشند مثل شما محسن جان خدایی سرکار. خانم نازنین فاطمه اقا احسان سرکار خانم برخوار که جزو مدیران تاپ هستند عذر خواهی میکنم

یادیم بکنیم از مدیرانی که تا چند وقت پیش مدیر برتر سایت بودند ولی الان بدلایلی که فقط بین خودشون و مسولان بوده دیگه رفتند و دلمان تنگ شده براشون یاد lover mohammad عزیز بخیر هرجا هست سلام خودمو ابلاغ میکنم و‌میگم محمد جان در قلب مایی

در پناه الله

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh ehsan007060 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon khodaeem1 omiddeymi1368 ali_kamali hossein201273 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها