رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی
یک شنبه 13 دی 1394 8:19 AM
یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.
گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
تخم مرغ 4 عدد
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
پیاز درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زنجبیل یک تکه کوچک
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آب یک و نیم لیوان
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.
3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.