پاسخ به:مشکل نصب ویندوز 10
دوشنبه 21 دی 1394 7:34 PM
منظورتونو از رسمیت متوجه نمیشم
وقتی از داخل ویندوز، ویندوز جدید رو نصب میکنید ویندوز جدید کاملا جایگذین میشه با همون جالت ویندوز قبلی ؛ مثلا اگه کرک شده باشه با شماره سریال فیک ، ویندوز جدید هم با همون شماره و در همون حالت خواهد بود ! و اگر هم اورجینال باشه که بعید میدونم همون شماره قبلی جایگذین میشه و ویندوز ۱۰ شما هم اورجینال خواهد بود جتی اگر حالت ۳۰ روزه trial باشه باز هم همون میمونه !
در نظر داشته باشد که بعد از نصب ویندوز 10 در تون حالت شما ابدا دیگه ویندوز ۷ نخواهید داشت !!! و البته مثل قبل نیست که نرم افزارهای درایو c پاک بشن بلکه حتی با همون cash قبلی وارد ویندوز جدید میشن مثلا من chrome تو وین۸.۱ قبلیم داشتم بعد از نصب حتی historyشم پاک نشد !!! بماند که EDGE الان دیگه مورد علاقهی من هستش !
با عرض سلام و ادب مجدد
چون ویندوز 7 دوستمان قانونی هست یعنی کرک شده نیست و هزینه اصلی ویندوز پرداخت شده است و این دوستمان میخواهد ویندوز 7 را حتما نگهدارد یعنی نمیخواهد آپدیت کند و همچنین می خواهد ویندوز 10 را به صورت کپی ( کرک شده ) بر روی سیستم خود نصب کند . به همین دلیل است که من این پیشنهاد را داده ام و در حال اگر ویندوز قانونی نبود صحبت شما کاملا درست هست .
با تشکر فراوان از همراهیتان