طرز تهیه نان ذرت وبرنج
شنبه 12 دی 1394 10:59 AM
شیر گرم 200سی سی ،تخم مرغ 1عدد ،آرد برنج 375 گرم ،بلغور ذرت 75گرم (باید توجه داشته باشید که بلغور ذرت زرد رنگ است که از آن در تهیه این نوع نان استفاده می شود زیرا در بازار آرد ذرت نیز وجود دارد که به رنگ سفید می باشد وبرخی از فروشندگان به آن بلغور ذرت می گویند وبه فروش میرسانند.) شکر یا پودر قند 1قاشق مربا خوری ،نمک 1قاشق مربا خوری ،پودر خمیر ترش از نوع ریز 7گرم (1قاشق سوپخوری) ،کره نرم شده 40گرم (3قاشق سوپ خوری)،زرده تخم مرغ وکنجد در صورت تمایل جهت تزیین روی کیک .
آرد برنج وبلغور ذرت را با پودر قند یا شکر ونمک خوب مخلوط می کنیم کم کم کره نرم شده را به آن اضافه کرده وخوب هم می زنیم سپس به تدریج کمی از آب گرم را به مخلوط اضافه می کنیم وضمن اضافه کردن آن را خوب هم می زنیم (مخلوط الف) از طرف دیگر تخم مرغ را داخل بقیه آب گرم با قی مانده ریخته وکاملا هم می زنیم ومخلو ط می کنیم (مخلوط ب)مخلوط الف و ب را به هم اضافه می کنیم وبه خوبی مخلوط می کنیم بعد به آرامی آرد برنج را به مخلوط اضافه نموده وبا هم زدن آن را با خمیر تهیه شده مخلوط می کنیم وقتی که به خوبی هم زدیم شیر را به تدریج به آن اضافه نموده وبا قاشق به خوبی هم می زنیم تا خمیر مورد نظر حاصل شود.
کمی آرد برنج را روی قالب شیرینی پزی پخش می کنیم وسپس خمیررا داخل آن پهن می کنیم وقالب را در فر با حرارت 200درجه سانتیگراد وبه مدت 30دقیقه قرا ر می دهیم تا روی آن طلایی شود .بعد از فر درآورده ومصرف می کنیم.
در صورت تما یل به تزیین نان مورد نظر ،قبل از قراردادن خمیر در فر سطح آن را با زرده تخم مرغ وکنجد تزیین کرده سپس در فر با همان حرارت وزمان می گذاریم.