نان جو پرک
دوشنبه 21 دی 1394 9:33 AM
مواد اولیه :
آرد چهار پيمانه
روغن نصف پيمانه
خمير مايه فوري و نمک از هر کدام يك قاشق مرباخوري
جوپرك و شیر از هر کدام يك پيمانه
شكر يك قاشق سوپخوري
تخممرغ يك عدد
آب به ميزان لازم
نان از جمله موادغذايي است كه بر سر سفره هم پيدا ميشود، با افزايش قيمت نان اكثر افراد دوست دارند بسياري از نانها را در منزل خود تهيه كنند بنابراين من هم سعي ميكنم چند نمونه نان را هر شماره برايتان در نظر بگيرم.
ابتدا آرد، خمير مايه فوري، جو پرك، شكر و نمك را با هم مخلوط ميكنيم، وسط آن را گود كرده و شير و روغن و سفيده تخممرغ را ريخته و آرامآرام با مواد خشك هم ميزنيم، كمي آب ميريزيم، تا خمير نرمي كه به دست نچسبد به دست آيد. اگر خمير به دست بچسبد كمي آرد اضافه ميكنيم. ولي نه آنقدر كه خمير را سفت كند و خوب ورز ميدهيم.
سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت لوله به يك اندازه در ميآوريم و كنار هم قرار داده و به صورت گيس ميبافيم. روي نان زرده تخممرغ ماليده و روي آن را پوشانده و اجازه ميدهيم به مدت نيم تا يكساعت استراحت كند تا حجمش دو برابر شود. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار ميدهيم تا روي آن طلايي شود.