0

کیک گردو و خرما

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک گردو و خرما
شنبه 12 دی 1394  8:37 AM

 

کیک گردو و خرما

خرما –500گرم
  گردوی خرد شده - 500 گرم
 شکر- سه چهارم  لیوان
بکینگ پودر- نصف  قاشق چای خوری
  آرد –سه چهارم  لیوان
 تخم مرغ - 3عدد
 
طرز تهیه:
فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب را با کره چرب کنید.
 هسته خرما ها را جدا کنید و سپس آن ها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بکینگ پودر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
 تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
 
مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را به دلخواه با مقداری مربا یا خامه تزئین و سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها