0

سالاد نودل سبزیجات تند

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالاد نودل سبزیجات تند
پنج شنبه 10 دی 1394  11:20 AM

 

سالاد نودل سبزیجات تند

 

 

یک بشقاب غذای کاملا سالم و سبزیجاتی کُره‌ای که می‌تواند جای خود را در برنامه غذایی شما باز کند.

مناسب برای :4 نفر

 زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

نودل سرد اسپایسی غذایی است که اصلیت آن به کُره باز می‮گردد.

این غذای سالم و گیاهی را می‮توانید با انواع نودل یا حتی پاستا تهیه و به همراه سبزیجات و سس اسپایسی مخصوصش میل کنید. 

در دستور اصلی از سس چیلی کُره‌ای بنام (Gochujang) استفاده می‌شود که سسی غلیظ، شیرین و تند با طعم سیر است که با طعم چیلی قرمز کامل می‮شود.

این سس معمولاً در فروشگاه‮های مواد آسیایی یا کُره‮ای موجود است.

اگر نتوانستید آن را از مغازه‮ها تهیه کنید می‮توانید مشابه آن را با ترکیب سس چیلی، سیر، نمک و کمی عسل آماده کنید.

در مواد اولیه این دستور بجای این سس، سس چیلی هریسا جایگزین شده‌است. 

زمان آماده‮سازی: 02 دقیقه، زمان پخت: 01 دقیقه است. این مقدار مواد برای 3 تا 4 نفر کافی است که می‮توانید به دلخواه سبزیجات این دستور را اضافه و کم کنید. 

 

مواد لازم:

 نودل سبوس‌دار---450 گرم

تخم مرغ آب پز ---2 عدد

سس چیلی هریسا ---2 قاشق غذاخوری 

شکر قهوه‌ای ---2 قاشق غذاخوری 

عسل ---2 قاشق غذاخوری 

سرکه سفید ---4 قاشق غذاخوری

سس سویا--- 2 قاشق غذاخوری

روغن کنجد ---2 قاشق غذاخوری 

کنجد بو داده--- 2 قاشق غذاخوری 

کاهوی نازک اسلایس شده--- به مقدار دلخواه

جوانه گندم ---به مقدار دلخواه 

پیازچه نازک اسلایس شده ---به مقدار دلخواه 

نعناع تازه و خردشده--- کمی

گلابی خلالی شده ---به مقدار دلخواه 

خیار خلالی شده ---به مقدار دلخواه 

هویج خلالی شده ---به مقدار دلخواه

ترشی کلم یا کلم سفید و بنفش اسلایس‌شده--- به مقدار دلخواه

نمک ---به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

1.آب را در یک ظرف با اندازه متوسط به جوش آورید.

2.کاهو و کلم را اسلایس کنید سپس خیار، هویج، گلابی را خلالی کرده، برگ‮های نعناع را خرد کرده و جوانه‌ها را آماده کنید.

3.تخم مرغ‮های آب‮پز را از وسط دو نیم کرده و تمام مواد را کناری قرار دهید.

4.در یک کاسه کوچک سس چیلی هریسا، سرکه سفید، سویا سس، عسل، شکر قهوه‮ای، روغن کنجد و دانه‮های کنجد را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند سپس سس را کناری قرار دهید.

5.زمانی که آب جوش آمد نودل را اضافه کنید و طبق مدت زمان دستورالعمل و یا به مدت 6 دقیقه آن را بجوشانید.

سپس آبکشی کرده روی آن آب سرد بریزید. برای خنک کردن نودل‮ها می‮توانید در آبکش چند قطعه یخ بیاندازید یا نودل آبکشی شده را برای مدت کوتاهی در فریزر قرار دهید.

6.برای سرو، نودل را در ظرف متوسطی بریزید و سس و سبزیجات انتخابی‮تان را روی آن اضافه کنید.

7.نیمه تخم مرغ و مقداری جوانه را روی آن قرار داده و سرو کنید.

 

تبیان زنجان

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها