0

مرباى گلابى

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مرباى گلابى
چهارشنبه 9 دی 1394  2:01 PM

مرباى گلابى

🍐شش عدد گلابی رسیده و سفت
🍐سه لیوان شکر
🍐یک و نیم لیوان آب
🍐زعفران شش قاشق غذا خوری


اول شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید بعد از پارچه تمیزی رد کنید که سیاهی و کف روی شیره از شیره جدا شود .
بعد گلابی ها را پوست کنده و از وسط نصف کنید و هسته و چوب وسط گلابی را جدا کنید.
در قابلمه ای که شیره داخل آن است گلابی ها را انداخته و روی شعله ملایم بگذارید وقتی شیره شروع به جوشیدن کرد زیر گاز را کم کنید که به قول معروف مروارید جوش بزند و آرام آرام بپزد و چون گلابی ها کمی آبدار است شیره اول شل میشود و به مرور مثل همه مربا ها دوباره قوام می آید.
بستگی به اندازه گلابی ها تقریبا بین چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت زمان برای پختن گلابی ها کافیه.
یک ربع آخر زعفران را اضافه کنید که هم رنگ بهتری داشته باشه و هم موقعی که میخواهید کف های روی مربا رو جمع کنید زعفران ها رو دور نریخته باشید.
نکته: حتما در همه نوع مربایی کف روی مربا را بردارید وگرنه بعد از پختن و خاموش کردن روی گلابی ها کف های کوچک و زیر باقی میماند؛

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها