ماهی سالمون آسیایی
چهارشنبه 9 دی 1394 10:15 AM
مواد لازم
شکر قهوه ای-۲ قاشق غذاخوری
سس سویا - ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده- ۲ قاشق غذاخوری
سرکه – یک قاشق غذاخوری
نمک -یک چهارم قاشق چای خوری
فیله سالمون (با پوست)- ۴ عدد
کلم بروکلی-۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)
پیازچه خرد شده-۲ عدد
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. سالمون را در کاسه متوسط بگذارید و با موادخوب مخلوط کنید.
کلم بروکلی را هم در کاسه بزرگ بریزید و همراه با 2قاشق از مواد هم بزنید.
ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر بچینید و کلم بروکلی را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد بریزید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا ماهی ها خوب بپزد. در آخر پیازچه ها را روی غذا بریزید و سرو کنید. می توانید این غذا را با سیب زمینی کبابی میل کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست