طرز تهیه خوراك ماهي
یک شنبه 6 دی 1394 3:07 PM
ماهي سفيد=يك عدد(يا هر نوع ماهي كه دوست داريد، بنا به ذائقه محلي خود)
سير=شش حبه
گوجه فرنگي=دو عدد
مرزه، شويد، جعفري=به مقدار لازم
روغن زيتون و زعفران=به مقدار لازم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
آرد نان سفيد=به مقدار لازم
سير را له كنيد، گوجه فرنگي را پوست بگيريد و خرد كنيد، سپس آن را در ظرفي بريزيد و به آن شويد، جعفري، مرزه خشك ، نمك، فلفل و زعفران اضافه كنيد، روغن زيتون را هم به آن اضافه كنيد، سپس بگذاريد مخلوط، به مدت سه تا چهار ساعت داخل يخچال بماند.پس از اين مدت، روي ماهي، آرد نان سفيد بريزيد و سپس مايع آماده شده را از يخچال خارج كرده و داخل فر بگذاريد. پس از 45 دقيقه، ماهي آماده است. هنگام سرو كردن در ديس، ميتوانيد با قارچ و سيبزميني سرخ شده به همراه جعفري آن را تزيين كنيد.