آش کشک خالته...!
شنبه 5 دی 1394 12:03 PM
مجله آشپزی مثبت - نگین هاشم زاده: هوا سرد است و این آش میتواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوشرنگ و لعاب.
مواد لازم برای 4 نفر
-
1 پیمانه عدس
-
1 پیمانه گندم
-
1 پیمانه لوبیا قرمز
-
500 گرم کشک
-
500 گرم سبزی آش خرد شده
-
2 عدد پیاز
-
1 بوته سیر
-
به میزان لازم نمک و زردچوبه و نعنا خشک
-
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گندم و حبوبات را که از شب قبل خیس کردهاید در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت کم بگذارید بپزد.
2. حبوبات و گندم که پخت، سبزی را اضافه کنید.
3. وقتی سبزی پخت و رنگش عوض شد، یکی از پیازها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید، سپس آن را همراه با زردچوبه و نمک درون آش بریزید.
4. وقتی آش پخت و جا افتاد کشک را اضافه کنید و بگذارید مواد چند قل بزند.
5. بعد از 5 دقیقه، آش را از روی حرارت بردارید. سیر، نعنا و پیاز باقیمانده را هم تفت دهید، سپس آش را با آنها تزیین کرده ، سرو کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست