0

برای ریاست فدراسیون هندبال ثبت نام می‌کنم/ توقعی از تیم بانوان نداشتیم

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

برای ریاست فدراسیون هندبال ثبت نام می‌کنم/ توقعی از تیم بانوان نداشتیم
سه شنبه 7 دی 1389  1:05 PM

جلال کوزه گری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه ثبت نام کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون هندبال از امروز آغاز شده است، گفت: قصد دارم برای حضور در این انتخابات ثبت نام کنم. برای قبول این مسئولیت برنامه‌های متعددی را در بخش‌های مختلفی چون هندبال ساحلی، تیم‌های پایه، هندبال زنان و آموزش به اجرا درخواهم آورد.

وی در مورد انتقادات نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان نسبت به نحوه اعزام تیم ملی به رقابت‌های قهرمانی آسیا (قزاقستان) افزود: باید برای روشن شدن برخی از این انتقادات با خانم قرایی صحبت کنیم. به هر حال یک سری از این نقطه نظرات قابل قبول و برخی هم غیر قابل قبول است.

سرپرست فدراسیون هندبال کشورمان خاطرنشان کرد: ما توقع کسب نتیجه‌ از تیم ملی هندبال زنان کشورمان در رقابت‌های آسیایی نداشتیم. بانوان ما در یک گروه سخت قرار داشتند و باید در چنین میادینی حاضر شوند تا تجربه کسب کنند و جایگاه خود را بشناسند در غیر اینصورت نمی‌توانیم آنها را به مسابقات مختلف اعزام کنیم.

وی در همین خصوص تصریح کرد: تیم ملی از نظر مقایسه تعداد گل‌های زده شد و خورده شده شرایط بهتری نسبت به سال‌های قبل داشته است. شاید اگر می‌توانستیم برنامه‌های تدارکاتی بهتری را برای تیم بانوان پیش‌بینی کنیم نتایج بهتری ‌می گرفتیم.

سیزدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی بانوان آسیااز 28 آذرماه تا 4 دی‌ماهبا کسب مقام هشتم برای تیم کشورمان در آلماتی قزاقستان برگزار شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها