0

بادمجان روغنی لبنانی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

بادمجان روغنی لبنانی
جمعه 27 آذر 1394  12:39 PM

بادمجان روغنی لبنانی

موادلازم:
بادمجان قلمی یا دلمه ای کوچک  ۵/۱ کیلوگرم
پیاز ریز سفید  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۱ کیلوگرم
سرکه  ۱ استکان معمولی
سیر  ۱ بوته
روغن مایع  ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل  بقدر کافی

طرز تهیه :
بادمجانها را پوست می‌کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می‌کنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها می‌پاشیم و اطرافشان را در روغن می‌غلتانیم.
روی گوجه فرنگی ها آب جوش می‌ریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان می‌کنیم. پیاز را هم پوست می‌گیریم و می‌شوییم.
داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. کمی نمک و فلفل هم می‌زنیم. سیر را نیز پوست کنده،می‌کوبیم و با پیاز کمی سرخ می‌کنیم.
نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج می‌کنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگی‌ها را می‌ریزیم. بادمجان‌ها را روی گوجه فرنگی‌ها می‌چینیم. بقیه گوجه فرنگی‌ها را روی بادمجانها می‌ریزیم.
بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگی‌ها می‌خوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه می‌پاشیم.
در ظرف را می‌بندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می‌گذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز می‌بریم.
در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم می‌توان این غذا را تهیه کرد.
باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها