چگدرمه (غذای ترکمنی)
جمعه 27 آذر 1394 11:34 AM
مواد لازم برای شش نفر:
گوشت=نیم كیلو (البته من ترجیح میدهم گوشتش بیشتر باشد)
پیاز=دو عدد بزرگ(من ترجیح میدهم اول کاملا رنده شوند)
ربگوجه= دو قاشق سوپخوری (من گوجه طبیعی را ترجیح میدهم و یا اینکه رب آن بیشتر باشد)
روغن= یك پیمانه
آب= چهار پیمانه
برنج شسته و خیس شده=چهار پیمانه
نمك و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن را خوب داغ میكنیم و سپس گوشت را در آن سرخ میكنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و میگذاریم تا طلایی شود و سپس ربگوجه را اضافه میكنیم و با هم سرخ میكنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه میكنیم و شعله را كم میكنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه میكنیم و میگذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت میگذاریم تا دم بكشد.