0

چگدرمه (غذای ترکمنی)

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

چگدرمه (غذای ترکمنی)
جمعه 27 آذر 1394  11:34 AM

چگدرمه (غذای ترکمنی)

 

چگدرمه (غذای ترکمنی)

 

مواد لازم برای شش نفر:

گوشت=نیم كیلو (البته من ترجیح میدهم گوشتش بیشتر باشد)

پیاز=دو عدد بزرگ(من ترجیح میدهم اول کاملا رنده شوند)

رب‌گوجه=‌ دو قاشق سوپخوری (من گوجه طبیعی را ترجیح میدهم و یا اینکه رب آن بیشتر باشد)

روغن= یك پیمانه

آب= چهار پیمانه

برنج شسته و خیس شده=چهار پیمانه

نمك و فلفل= به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را خوب داغ می‌كنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می‌كنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و می‌‌گذاریم تا طلایی شود و سپس رب‌گوجه را اضافه می‌كنیم و با هم سرخ می‌‌كنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می‌‌كنیم و شعله را كم می‌كنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت می‌‌گذاریم تا دم بكشد.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها