0

طرز تهیه پلوي خراساني

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پلوي خراساني
پنج شنبه 26 آذر 1394  9:59 AM

طرز تهیه پلوي خراساني

 

طرز تهیه پلوي خراساني

 

مواد لازم:

برنج: 3 پيمانه،

 گوشت چرخ كرده: 200 گرم،

 هويج: 400 گرم،

پياز متوسط: يك عدد،

كشمش پلويي: يك پيمانه،

 زعفران آب كرده: نصف پيمانه

و روغن و نمك: به ميزان لازم.

 

طرز تهيه:

 برنج را كه قبلا خيس كرده‌ايد، آبكش كنيد و كنار بگذاريد. پياز را نيز رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده و نمك مخلوط كنيد. حالا مواد را به صورت كوفته‌هاي ريز درآوريد و سرخ كنيد.

كوفته‌هاي سرخ شده را هم كنار بگذاريد. سپس هويج‌ها را به صورت خلالي در آوريد و تفت دهيد. كشمش‌ها را هم بعد از شستن تفت دهيد.

تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. در اين مرحله نيمي از زعفران آب كرده را نيز به مواد اضافه كنيد. در قابلمه‌اي آب و روغن ريخته و مقداري از برنج سفيد و مقداري هم از مواد غذا را روي آن بريزيد.

 اين كار را بايد ادامه دهيد تا برنج و مواد تمام شود. سپس بقيه زعفران را روي برنج بريزيد و بگذاريد برنج دم بكشد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها