0

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی
پنج شنبه 26 آذر 1394  9:09 AM

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی

 

طرز تهیه ماهی شکم پر ژاپنی

 

مواد لازم برای 4 نفر:

1کیلو ماهی آزاد تمیز شده ( یا قزل آلا یا ماهیان مشابه)

1 قاشق چایخوری ادویه

1 عدد سیب متوسط پخته و قطعه شده

نصف فنجان پیاز متوسط حلقه شده

4 قطعه لیمو شیرین

نصف فنجان کره یا مارگارین ذوب شده

 

طرز تهیه:

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید.

 مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با برس روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها