0

نان خرمایی آماده کنیم

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

تحفه (یک نوع نان خرمایی)
پنج شنبه 26 آذر 1394  8:54 AM

 

تحفه (یک نوع نان خرمایی)

 

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

تحفه، نوعی نان کوچک مغزدار است که بیشتر در کشورهای عربی تهیه می شود. تهیه این شیرینی به قالب مخصوص احتیاج دارد، طرز تهیه این شیرینی نیز از دستور العمل همراه قالب آن، نقل می شود.

مواد لازم:

آرد:2 ویک چهارم پیمانهتبیان زنجان

روغن حیوانی: 125 گرم

روغن جامد: یک چهارم پیمانه

 شکر: یک هشتم پیمانه

آب ولرم: یک چهارم پیمانه

مایه خمیر: 2 قاشق چایخوری سر صاف

 مواد میانی:

خرمای بدون هسته را با مقداری روغن نرم کنید. گردو، پسته خرد شده و مقداری شکر را به خرما اضافه کنید و خوب ورز دهید. خرما را به اندازه فندق، گلوله کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه:

آرد رادر ظرفی الک کنید و روغن ها پس از ذوب شدن، با آرد مخلوط کنید. روغن را با آرد ورز دهید تا خوب جذب آرد شود. شکر، آب ولرم و مایه خمیر را پس از مخلوط کردن، 10 دقیقه زمان دهید تا تخمیر شود. سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. به مدت30دقیقه به خمیر استراحت دهید.

کمی از خمیر را در قالب تحفه بگذارید و باز کنید و خرماهای آماده را در میان آن قرار دهید و خمیر را ببندید. سپس خمیر مغزدار را از قالب خارج کنید و در سینی فر بچینید. روی نان های کوچک را، با زرده تخم مرغ تزیین کنید.

فر را از قبل گرم کنید و سینی را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تحفه را بپزید. زمانی که روی نان ها طلایی شد، آنها را از فر خارج نمایید.

در صورت در اختیار نداشتن قالب مخصوص، می توانید مقدار کمی از خمیر را در کف دست باز کنید، سپس خرما را وسط آن قرار دهید وخمیر راببندید وبا مهر نان برنجی یا هر وسیله ی دیگر روی نان را فرم دار کنیدمن این نان رو ٣ تا ۴ بار درست کرده ام

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها