پاسخ به:کالباس خانگی
شنبه 21 آذر 1394 8:17 PM
#کالباس_خانگی
سینه مرغ متوسط یک عدد
دنبه گوسفندی 200گرم
سیر 3حبه
زرده تخم مرغ 1عدد
ارد ذرت 1ق غذاخوری
فلفل سیاه 1ق مربا خوری
نمک 1ق چایخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق مربا خوری
هل ساییده نصف قاشق مربا خوری
پلاستیک مخصوص فر
برای داخل کالباس
هویج کوچک 1عدد مکعبی پخته
قارچ 2عدد مکعبی پخته
چون سینه مرغ خیلی خشک میشود از دنبه گوسفندی استفاده میکنیم.
حتی می توان از مخلوط گوشت سینه و ران مرغ هم استفاده کرد که نیازی به دنبه نباشد.
مرغ و دنبه و سیر رو دو بار چرخ میکنیم یا داخل غذا ساز کامل له میکنیم.
مواد خشک و ادویه ها را داخل ارد ذرت ریخته و مخلوط میکنیم.
مرغ را با مواد خشک قاطی کرده وکمی ورز میدهیم بعد زرده تخم مرغ را افزوده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود و هویج و قارچ و اضافه کرده و جوری مخلوط میکنیم که در همه قسمت ها پخش شوند.
بعد مواد گوشتی رو به شکل استوانه درست کرده داخل پلاستیک مخصوص گزاشته و یک سر پلاستیک را ببندید و از سمت دیگر کامل فشار دهید تا یکدست شود و سمت دیگر پلاستیک را نیز با نخ به شکل شکلات بسته و روی پلاستیک چند سوراخ ایجاد کرده و به مدت یک ساعت بخار پز میکنیم.
بعد از پخت درون یخچال گزاشته تا کامل خنک شود و بعد، از پلاستیک خارج کرده و برش زده و نوش جان کنید.
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه