پاسخ به:مزایای چای زنجبیل لیمو برای لاغری
یک شنبه 24 بهمن 1395 6:16 PM
۱-زنجبیل باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد ومحافظت غشاء سلولی از اکسیداسیون میشود. زنجبیل به صورت معنی داری باعث پایین آمدن پراکسیداسیون چربی و افزایش سطح آنزیم های آنتی اکسیدانی میشود ، به طوری که خاصیت آنتی اکسیدانی زنجبیل مشابه اسید اسکوربیک می باشد.
۲-زنجبیل باعث کاهش کلسترول ، تری گلیسرید و فزایش HDL می گردد . زنجبیل با تاثیر بر کبد باعث کاهش بیوسنتز کلسترول و با تحریک تبدیل کلسترول به اسید های صفراوی باعث افزایش دفع مدفوعی آنها می گردد.
۳-مصرف زنجبیل باعث گشاد شدن عروق و کاهش فشار خون میگردد . زنجفیل به عنوان جایگزین آسپیرین برای بیماران مسن و دارای زخمهای معده توصیه میگردد .
۴-زنجبیل در کاهش التهابات موثر بوده و در رفع درد های روماتیسمی نافع می باشد.
۵-زنجبیل در رژیم های لاغری به عنوان کاهنده وزن عمل کرده و نقش مفیدی در جهت چربی سوزی و کاهش وزن دارد.
۶-مصرف زنجبیل در کاهش تهوع و کاهش قند خون مفید محسوب می شود .
۷-زنجبیل در تسکین درد های قاعدگی زنان و کاهش عوارض آن نیز سودمند است.
۸-مصرف زنجبیل در بهبود فعالیت مغز و جلوگیری از آلزایمر نیز مفید است.