نان های مقوی و خوشمزهی آجیلی
پنج شنبه 19 آذر 1394 4:27 PM
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: اگر از آن دسته از خانم هایی هستید که ذوق درست کردن شیرین و نان های مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهیه این نوع نان را یاد بگیرید. این نان علاوه بر خوشمزه بودن خیلی مقوی هم هست.
مواد لازم:
روش تهیه:
1. ابتدا شیر ولرم، یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذایم تا عمل آید. مابقی شکر، آرد، وانیل، نمک، خمیر مایه عمل آمده، تخممرغها و کره را مخلوط کرده، با مفتول دستی یا دور کند همزن 5 دقیقه میزنیم تا دانههای شکر حل شود.
2. در این مرحله آب پرتقال را با کشمشها مخلوط میکنیم تا نمدار شود؛ سپس پودر بادام را به همراه کشمشها و بعد میوههای شکری یا برگههای زردآلو یا انواع مغزها– بسته به ذائقه ما دارد – به مواد تخممرغ اضافه میکنیم. مواد داخل ظرف را به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود.
3. بعد از استراحت، خمیر را به اشکال دلخواه قالب میزنیم و روی آن زرده تخممرغ و زعفران میمالیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم. نان ما آماده است؛ نوشجان.
نکته: میوه شکری یا چیپس میوه را میتوان از آجیلفروشیها تهیه کرد.