0

غذای شمالی: ران مرغ ترش با سس انار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

غذای شمالی: ران مرغ ترش با سس انار
سه شنبه 17 آذر 1394  11:17 AM

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: شمالی ها به غذاهای ترش علاقه دارند، در خیلی از غذاهایشان از دانه های انار استفاده می کنند. حالا که فصل انار است، بهتر است نهایت استفاده را از این میوه ببرید. در این مطلب آشپزی طرز تهیه نوعی مرغ ترش را به شما آموزش داده ایم.

ران مرغ ترش با سس انار

مواد لازم:

  •     ران مرغ: 3 عدد
  •     آب انار: 2 پیمانه
  •     انار دانه شده: یک عدد
  •     روغن هسته انگور: 6 قاشق سوپخوری
  •     رب انار: 3 قاشق سوپخوری
  •     شکر: یک ‌چهارم قاشق سوپخوری
  •     پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپخوری
  •     آرد نشاسته ذرت: یک ‌دوم قاشق سوپخوری
  •     سس انار: 1 قاشق سوپخوری
  •     پیاز رنده شده: 1 عدد

روش تهیه:   

1. ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می‌کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می‌ریزیم و می‌گذاریم تا 45 دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.

2. در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه‌های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می‌ریزیم.

3. بسته به ذائقه می‌توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می‌کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می‌شود.

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها