غافلگیری مهمان هایتان با «میگو توپی»
سه شنبه 17 آذر 1394 11:13 AM
مواد لازم:
طرز تهیه
1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.
2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .
3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.
4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست