سمبوسه آسيايي
دوشنبه 16 آذر 1394 3:13 PM
سمبوسه آسيايي
رب گوجهفرنگي - يک قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده - 300 گرم
سبزي معطر (خرد شده) - 100 گرم
سير تازه - چهار حبه
پياز داغ - چهار قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي - يک عدد
قارچ - 100 گرم
روغن مايع - 500 گرم
فلفل و نمک - به ميزان لازم
مواد لازم براي خمير سمبوسه:
آرد گندم 300 گرم
مايه خمير يک قاشق چايخوري
ماست 50 گرم
روغن مايع 30 گرم
نمک نصف قاشق سوپخوري
آب به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز و فلفلدلمهاي را سرخ کرده، بعد گوشت را به آن اضافه ميکنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمک و رب گوجهفرنگي را نيز اضافه ميکنيم.
طرز تهيه خمير:
بعد از الک کردن آرد، آب را کمکم اضافه ميکنيم و خمير ملايمي به دست ميآيد، مايه خمير را که نيم ساعت قبل با آبگرم خيس کردهايم داخل آرد اضافه ميکنيم و جوششيرين ، ماست و مقداري نمک، اضافه ميکنيم و خمير خيلي نرم درست ميکنيم.
مقداري آرد روي تخته ميپاشيم و خمير را به اندازه گلولههاي کوچک درست کرده بعد روي تخته پهن ميکنيم و از مواد آماده داخل خمير ميريزيم و خمير را ميبنديم، دور تا دور سمبوسهها را با چنگال ميدوزيم و داخل روغن داغ تا وقتي طلايي شود سرخ ميکنيم.