0

پیراشکی_سیب_زمینی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پیراشکی_سیب_زمینی
دوشنبه 16 آذر 1394  11:54 AM

#پیراشکی_سیب_زمینی


مواد اولیه :
#زرده_تخم_مرغ 1 عدد
#نمک کمی
#روغن_مایع 3 قاشق غذا خوری
#شکر 1 قاشق چای خوری
#آرد 2 پیمانه
#آب 2/3 پیمانه
#خمیر_مایه 1 قاشق غذاخوری
#سیب_زمینی 1عدد درشت
#جعفری_خرد_شده 4 قاشق غذا خوری
#پیازچه2 عدد ریز خرد شده
#نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
#کره 2الی 3 قاشق غذاخوری
#پنی_فتا 1/3 پیمانه
#تخم_خشخاش مقداری
 
 سیب زمینی روآب پز کنید له کنید و با کره مخلوط کنید
جعفری و پیازچه رو خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و پنیر فتا رو مخلوط کنید
خمیر مایه را با شکر و 1/4 لیوان اب گرم بزارید پف کنه بعد با آرد و آب و و کره و روغن مخلوط کنید
اگر از خمیر مایه فوری استفاده میکنید نیاز نداره که با آب گرم بزارید پف کنه مستقیم مخلوط آرد بکنید.
تا یه خمیر لطیف و بدست نچسب بدست بیاد اگر بدست چسبید با کمی آرد درستش کنید  و روی خمیر بدست آمده یه حوله بکشید و بزارید برای 1 ساعت تا حجمش 2 برابر بشه
بعد خمیر رو به قسمتهای کوچک به اندازه نارنگی تقسیم کنید ( من به 8 قسمت تقسیم کردم ) گردش کنید
و هر گوله را باز کنید و 1 قاشق از مواد سیب زمینی رو داخل خمیر بزارید و لبه های خمیر رو محکم به هم بچسبونید و روی نانها زرده تخم مرغ بمالید و کمی تخم خشخاش بریزید و بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت که از قبل روشن کردید به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها طلایی بشه
میتونید این پیراشکی رو در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت داخل زیپلاک بزارید داخل فریزر و هر وقت دوست داشتید بزارید داخل مکروفر مثل روز اول تازه و خوشمزه خواهد بود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها