چیز کیک انگور بنفش
دوشنبه 16 آذر 1394 11:11 AM
بیسکویت پتی بور شکلاتی( ویا کیک شکلاتی ) ٢ بسته
پنیرخامه اى صبحانه ٢٠٠ گرم
خامه ى صبحانه ٢٠٠ گرم
پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری
کره ١۵٠ گرم
پودر قند یک پیمانه
ژله ى انگور بنفش یک بسته
توت فرنگی برای دکور به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویتها را پودر کرده، کره رابه دماى محیط میرسانیم وبه ان اضافه میکنیم ودر ظرفى که قبلاً چرب کردیم ویا با سلفون پوشونیم و ریخته( من چون بعدا قالب میزنم باید حتما سلفون کشیده بشه) وبا قاشق انقدر فشار میدهیم تا به هم بچسبد وسفت شودوحدود یک ساعت در یخچال گذاشته تا استراحت کند. درظرفى دیگر پنیر، خامه، پودرقند رابا همزن به قدرى میزنیم تاسفت شود،و پودر ژلاتین که بروش بن ماری درست کردیم رو اضافه کرده، موادمان راازیخچال بیرون اورده خامه را اضافه میکنیم وصاف کرده وباز یکى دو ساعت
استراحت داده ومیوه هارو به دلخواه تزیین کرده روى خامه میچینیم وژله رابایک لیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرداماده کرده خنک که شد یکى دو قاشق ازژله را روى میوه ها اروم ریخته تامخلوط خامه نشود در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد ودراخر بقیه ى ژله را اضافه میکنیم وپنج شش ساعت زمان میدهیم تا خودش را بگیرد ،بعد اینکه چیز کیک آماده شد با کاتر فلزی برش داده وبا خامه و ژله بریلو که روی توت فرنگی میریزیم تزیینش می کنیم.