طرز تهیه سس سالسا
چهارشنبه 7 بهمن 1394 10:50 AM
گوجه فرنگی: 3 کیلو
پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق غذا خوری
فلفل قرمز: یک و نیم قاشق غذا خوری
زیره سبز پودر شده: یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز قرمز: 1 عدد خرد شده
پیاز سفید: 2 عدد خرد شده
فلفل قرمز: 1عدد خرد شده
گشنیز: 4 قاشق غذا خوری خرد شده
سس سالسا در رده سس های تند قرار دارد.سس سالسا انواع متنوعی دارد که در این دستور شما می توانید یک نوع خاص آن را تهیه نمایید.
برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.
گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.