طرز تهیه سس تارتار
سه شنبه 6 بهمن 1394 3:36 PM
سس تارتار یکی از سس های بسیار خوشمزه و لذیذ است که تهیه آن هم ساده است. از سس تارتار می توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد. با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه این سس خوشمزه را فراگیرید.
سس تارتار,سس تارتار میگو,طرز پخت سس تارتار,طرز تهیه سس تارتار,تهیه سس تارتار,آموزش سس تارتار,انواع سس تارتار,روش تهیه سس تارتار,آموزش تهیه سس تارتار,سس تارتار طرز تهیه
مواد لازم برای آشپزی آکا :
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخم مرغ آب پز: یک عدد
سیر: یک حبه
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد کنید.
• تخم مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم مرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط کنید.
امیدواریم با تهیه این سس تارتار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان