طرز تهیه سس خردل
طرز تهیه سس خردل,تهیه سس خردل,درست کردن سس خردل,مواد لازم برای سس خردل,نحوه درست کردن سس خردل,درست کردن انواع سس,طرز تهیه سس خردل خانگی,آموزش سس خردل,انواع سس
مواد لازم برای یک پیمانه سس خردل :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
آبلیمو |
۱/۴پیمانه |
100 گرم / 5 کالری |
پودر خردل |
دو قاشق سوپخوری |
100 گرم / 452 کالری |
خامه |
چهار قاشق سوپخوری |
100 گرم / 350 کالری |
نمک |
۱/۴ قاشق چایخوری |
100 گرم / 0 کالری |
فلفل سیاه |
نصف قاشق چایخوری |
100 گرم / 0 کالری |
*. ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.
*. در آخر خامه را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
*. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود.
*. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه ای در بسته می توان نگه داشت.
خواص خردل :
رفع احتقان خلط سینه :
*. بنا به دلایل ناشناخته خردل خلط به وجود آمده را از بین می برد. به جای استفاده از داروهای موضعی، کمی پودر خردل روی سینه خود بمالید و سپس پارچه خیس شده در آب داغ را روی آن قرار دهید. مطمئن باشید در عرض چند دقیقه احساس بهتری پیدا خواهید کرد. این کار برای کمردرد و سینوزیت نیز مفید است.