پیتزای پپرونی یا پیتزای فلفلی؟!
دوشنبه 16 آذر 1394 10:06 AM
وب سایت آشپزی: پیتزای پپرونی یکی از انواع پر طرفدار پیتزا در دنیاست. در این مطلب روش پخت این پیتزای خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم. یتزای پپرونی به عنوان پیتزای خیلی تند معروف است.
مواد لازم:
روش پخت پیتزا:
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .
توجه:
این پیتزا برای مصرف یک نفر کافیست.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست