0

غذاهای محلی ایران

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

سیب‌زمینی تنوری خامه‌ای
جمعه 24 دی 1395  10:55 AM

سیب‌زمینی تنوری خامه‌ای😋😋

👈 مناسب برای 2 نفر

🍴 مواد لازم

1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شیر
1 قاشق چای‌خوری نمک
½ قاشق چای‌خوری فلفل
3 تا 4 عدد سیب‌زمینی طلایی، پوست کنده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
جعفری خرد شده، برای تزیین

🍽 دستور تهیه

🔻 از قبل دمای فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

🔻 در یک قابلمه کوچک، کره را آب کرده و سیر را در آن سرخ می‌کنیم تا به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید.

🔻 بعد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم.

🔻 هم‌زمان که به آرامی شیر را اضافه می‌کنیم، هم می‌زنیم تا مخلوط یک‌دست شود.

🔻 مخلوط را حرارت می‌دهیم تا به جوش بیاید. بعد از روی حرارت برمی‌داریم تا سس سرد شود.

🔻 سیب‌زمینی‌ها را به قسمت‌های نیم سانتی برش می‌زنیم. سیب‌زمینی‌ها را داخل یک ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

🔻 سس را به همراه پنیر پارمسان روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم.

🔻 به مدت 1 ساعت می‌پزیم تا روی سیب‌زمینی‌ها به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیاید.

🔻 با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
 



 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها