سیبزمینی تنوری خامهای
جمعه 24 دی 1395 10:55 AM
سیبزمینی تنوری خامهای😋😋
👈 مناسب برای 2 نفر
🍴 مواد لازم
1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل
3 تا 4 عدد سیبزمینی طلایی، پوست کنده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
جعفری خرد شده، برای تزیین
🍽 دستور تهیه
🔻 از قبل دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
🔻 در یک قابلمه کوچک، کره را آب کرده و سیر را در آن سرخ میکنیم تا به رنگ قهوهای روشن دربیاید.
🔻 بعد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
🔻 همزمان که به آرامی شیر را اضافه میکنیم، هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
🔻 مخلوط را حرارت میدهیم تا به جوش بیاید. بعد از روی حرارت برمیداریم تا سس سرد شود.
🔻 سیبزمینیها را به قسمتهای نیم سانتی برش میزنیم. سیبزمینیها را داخل یک ظرف مخصوص فر میچینیم.
🔻 سس را به همراه پنیر پارمسان روی سیبزمینیها میریزیم.
🔻 به مدت 1 ساعت میپزیم تا روی سیبزمینیها به رنگ قهوهای مایل به طلایی دربیاید.
🔻 با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.