0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:39 PM

سیب‌زمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم به‌صرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شده‌اند، هوادارش شوند.

ترشه شامی گیلانی

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز

روغن مایع: به میزان لازم

آبغوره: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

2 از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها