0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:26 PM

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

آبگوشت کشک

مواد اولیه:

گوشت گوسفند: نیم کیلو

نخود: نصف لیوان

پیاز بزرگ: 2 عدد

سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد

کشک ساییده: 250 گرم

آب: یک و نیم لیتر

نعنا داغ به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

گل زرد جهت تزیین

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.

• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.

• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)

• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.

• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.

• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها