پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:21 PM
بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی روستای کندلوس است.
مواد اولیه :
عدس خیس کرده: دو پیمانه
اسفناج: دو کیلوگرم
سیبزمینی خرد شده: سه عدد
شیر: یک لیتر
روغن: نصف پیمانه
فلفل سیاه: دو قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده: یک پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیبزمینی را اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود.
* در یک تابه روغن ریخته و تمامی ادویهها را در آن تفت دهید.
* بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...