0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:21 PM

بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی روستای کندلوس است.

بیشت واش کندلوس

مواد اولیه :

عدس خیس کرده: دو پیمانه

اسفناج: دو کیلوگرم

سیب‌زمینی خرد شده: سه عدد

شیر: یک لیتر

روغن: نصف پیمانه

فلفل سیاه: دو قاشق چایخوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری

گردو خرد شده: یک پیمانه

نمک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود.

* در یک تابه روغن ریخته و تمامی ادویه‌ها را در آن تفت دهید.

* بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها