پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:21 PM
فندق قاتق یکی از چندین غذای محلی گیلانیهاست.
مواد اولیه:
فندق با پوست: یک کیلوگرم
مرغ: یک عدد
بادمجان: 500 گرم
رب انار ترش: سه قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: سه قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
گلپر: نصف قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
* فندقها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که میتوانیم پوست دور آنها را میگیریم.
* سپس فندقها را شسته و همراه آب درون مخلوطکن میریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط میکنیم)
* وقتی فندقها کاملاً له شدند، آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجهفرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش میریزیم تا کمی غلیظ شود.
* سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
* بادمجانها را پوست کنده، سرخ میکنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش میریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...