پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:21 PM
مواد لازم:
(برای 4 نفر)
4 عدد تخم مرغ
2 عدد سیب زمینی متوسط که به اندازه های یک بند انگشت خرد شده
2 قاشق پیاز سرخ کرده
یک قاشق آرد
یک لیوان اسفناج ریز شده
مقداری آب سماق
نمک +فلفل+زردچوبه
5 استکان آب
طرز تهیه :
1)پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.
2)جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود .
4) 2 تا ازتخم مرغ ها را زده با نمک بریزید و بعد از 3-2 جوش باقی تخم مرغ ها رادرسته و بارامی در ظرف بیاندازید تا بپزند.در آخر آب سماق را اضافه می کنیم.
غذا آماده است!به همین سادگی !
نکته:
1) این غذا را مثل آبگوشت ترید میکنند.
2) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می کند.کوفته سماق را هم با این سماق درست میکنند.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...