0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:19 PM

اين غذا يكي از غذاهاي معروف استان ايلام است كه طرفداران بسياري دارد. دنده پلو با ماست محلي و سبزي خوردن بسيار دلچسب است و براي كساني كه چربي خون بالا دارند توصيه نمي‌شود.

دنده پلو

مواد مورد نیاز:
دنده گوسفند: يك كيلوگرم
برنج آبكشي: شش پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پياز داغ: سه قاشق سوپخوري
زيره پلويي ساييده شده: دو قاشق سوپخوري
دارچين: يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
كمي روغن و زردچوبه كف قابلمه ريخته روي حرارت قرار مي‌‌دهيم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمك و فلفل زده و از طرف چربي دنده كف قابلمه مي‌چينيم. روي آن برنج آبكشي را ريخته و لابه‌لاي آن پياز داغ، زيره و دارچين مي‌دهيم. در قابلمه را دم‌كني گذاشته و با شعله ملايم دو ساعت دم مي‌كنيم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بكشد. پس از پخت، برنج را در ديس برمي‌گردانيم تا ته ديگ دنده آن ديده شود .
دنده پلو

 

نكتــه:

از آنجايي كه برنج مدت طولاني روي حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده‌تر برداريد تا شفته و له نشود.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها