پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:19 PM
اين غذا يكي از غذاهاي معروف استان ايلام است كه طرفداران بسياري دارد. دنده پلو با ماست محلي و سبزي خوردن بسيار دلچسب است و براي كساني كه چربي خون بالا دارند توصيه نميشود.
مواد مورد نیاز:
دنده گوسفند: يك كيلوگرم
برنج آبكشي: شش پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پياز داغ: سه قاشق سوپخوري
زيره پلويي ساييده شده: دو قاشق سوپخوري
دارچين: يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
كمي روغن و زردچوبه كف قابلمه ريخته روي حرارت قرار ميدهيم تا روغن بجوشد. دندهها را نمك و فلفل زده و از طرف چربي دنده كف قابلمه ميچينيم. روي آن برنج آبكشي را ريخته و لابهلاي آن پياز داغ، زيره و دارچين ميدهيم. در قابلمه را دمكني گذاشته و با شعله ملايم دو ساعت دم ميكنيم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بكشد. پس از پخت، برنج را در ديس برميگردانيم تا ته ديگ دنده آن ديده شود .
نكتــه:
از آنجايي كه برنج مدت طولاني روي حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زندهتر برداريد تا شفته و له نشود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...