پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:15 PM
جوجویی تاسکباب، یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست.
مواد لازم
ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام 500 گرم
بادنجان کوچک: شش عدد
گوجهفرنگی دو نیمه: چهار عدد
رب انار: نصف پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه
* پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را که خورشی خرد کردهاید روی پیازها بچینید.
* زردچوبه، نمک و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجانها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید.
* گوجهفرنگیها را روی بادنجانها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد.
* وقتی که آب آن جوش آمد حرارت را ملایم کرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید.
* 30 دقیقه پیش از آنکه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. میتوانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل کنید.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...