0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:15 PM

ماش و قمری یکی دیگر از غذای سنتی اصفهان است که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

ماش و قمری اصفهان

مواد لازم :

گوشت گردن یا دنده و قلوه گاه گوسفندی 500 گرم
سبزی ( تره – جعفری – شنبلیله – کمی شوید – ترخون – نعنا – مرزه )
قمری متوسط دو عدد
ماش یک پیمانه
برنج ½ پیمانه
پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه :

یک عدد پیاز را خلال کرده کمی تفت میدهیم . زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده یعد از اینکه بوی خامی زردچوبه گرفته شد گوشت را اضافه میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم . 2-3 لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد.

قمری را پوست گرفته به تکه های کوچکتری تقسیم میکنیم سپس با سبزی و ماش و برنج میپزیم.

میتوان از ابتدا همه مواد را با هم در ظرف بزرگتری پخت. بعد از پخت ، آب آن را جدا کرده و مخلوط سبزی و گوشت و ماش و برنج را با گوشت کوب میکوبیم .

روی آن را با فلفل سیاه و پیاز داغ تزئین و سرو میکنیم.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها