0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:14 PM

مواد لازم براي تهيه خمير :

750 گرم آرد

300 ميلي ليتر آب

3 عدد تخم مرغ كامل

100 گرم روغن مايع

20 گرم خمير مايه فوري

180 گرم شكر

يك چهارم قاشق چايخوري نمك
نان کماج همدان

مواد داخل خمير :

3 قاشق سوپخوري گردوي ريز خرد شده

2 قاشق سوپخوري شكر

1 قاشق چايخوري پودر دارچين

15 گرم كره

شكلات ميله اي ضد حرارت در صورت تمايل

مواد براي رومال:

1 زرده تخم مرغ

يك قاشق چايخوري شير

كنجد به ميزان لازم

طرز تهيه :

اول آرد ، شكر، نمك و خمير مايه فوري رو با هم مخلوط كنيد و تو يه ظرف ديگه روغن مايع و تخم مرغ و آب رو مخلوط كنيد .
نان کماج همدان

وسط آرد و گود كنيد و مايعات و بهش اضافه كنيد . با قاشق مخلوط كنيد و بعد شروع كنيد به ورز دادن خمير . حواستون باشه كه اگه خمير چسبنده بود با ورز دادن از اين حالت خارجش كنيد و زياد آرد اضافه نكنيد .

بعد خمير رو داخل يك ظرف چرب شده بذاريد و بعد از پوشوندن روي ظرف تو يه جاي گرم يكساعت و نيم استراحت بديد تا حجمش دو برابر بشه .

حالا گردوي ريز خرد شده و شكر و كره و دارچين و با هم مخلوط كنيد و كنار بذاريد تا به موقع براي داخل خمير ازشون استفاده كنيم. وقتي زمان استراحت خمير تموم شد به آرامي مشتتون و داخل خمير فرو ببريد تا هواي داخل خمير خارج بشه . يكمي اونو ورز بديد و بعد به شكلهاي مختلف دربياريد

ميتونيد داخل چند تا از تكه هاي خمير از مواد گردويي استفاده كنيد و داخل چند تا شكلات ميله اي بذاريد .

بعد از آماده كردن خمير، اونارو داخل سيني چرب شده بچينيد و باز نيم ساعت استراحت بديد تا حجمش باز بيشتر بشه. بعد با مخلوط زرده و شير روي خمير رو برس بكشيد و كنجد بپاشيد .

خمير رو بمدت 25 دقيقه داخل فر با دماي 160 درجه بفرستيد . وبعد از پختن وخنك شدن به دلخواه برش بديد .

ميتونيد براي خوشمزه تر شدن كماج به جاي آب از شير ميتونيد استفاده كنيد .

نان کماج همدان

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها