0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  9:14 PM

در استان همدان علاوه بر غذاهای اصلی اقسام شیرینی ها از جمله برساق، سوجوق، باسوق، پپکه چوک انگشت پیچ و حلوازرده ، نان نارگیلی و تهیه و مصرف انواع مرباها نیز رواج دارد.

انگشت پیچ همدان

مواد لازم:
شکر ……………………………………………..يك کیلو‌گرم
سفیده تخم مرغ …………………………………….3 عدد
جوهر لیمو………………………يك قاشق چایخوری
آب …………………به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
طرز تهیه:
شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و آب را که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه می‌کنیم و بر شعله گاز قرار می‌دهیم.
بعد از این که شربت قوام آمد، جوهر لیمو را داخل آن می‌ریزیم. بعد از کمی حرارت دادن، مقداری از شربت را بین دو انگشت قرار می‌دهیم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر می‌کنیم تا خنک شود در حدی که اگر سفیده را به آن اضافه کنیم پخته نشود، در این زمان سفیده‌ها را به میزانی که پف کند هم می‌زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد کاملاً سفید و یکدست و کش‌دار شود.
حالا انگشت پیچ ما آماده است، ما می‌توانیم برای عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنیم.
این سوغات شیرین که طرفداران زیادی هم دارد، بیشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها