پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:13 PM
این کوفته رو در همدان برای سیزده بدر میپزند.
طرز تهیه اش مثل کوفته تبریزیه ،فقط گوشت گوسفند را باید میکس کرد.نخود داره،ولی بدون سبزی
مواد لازم
گوشت گوسفند یک کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز 1عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دونه
برنج نصف لیوان
نمک،فلفل،زرد چئوبه ارده نخود چی دو قاشق غذا خوری
مواد میانی: تخم مرغ پخته،الو،گردو،پیاز تفت داده ،کوفته ریز از همین مواد،
گوشت رو با پیاز میکس کرده ،نخود ،لپه، برنج رو پخته و میکس میکنیم. همهٔ مواد رو با هم خوب ورز داده از مواد هر
اندازه که خواستیم برداشته وسطه اون مواد رو گذاشته و می بندیم ،توی دست گرد کرده تو قابلمه که آب جوش و
کمی نمک ،فلفل،زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) میگذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...