پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 9:06 PM
مواد لازم :
بادمجان ۲ عدد
کدو ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگ ی ۲- ۳ عدد متوسط
فلفل سبز ۱ عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
میتونیم هویج هم بریزیم
ماست وبا سیر برای روش
طرز تهیه :
تمام موادمون رو پوست میگیریم وخرد میکنیم و مواد رو تو روغن داغ سرخ میکنیم و بعد سس رو درست میکنیم به این ترتیب که گوجه ها مونو رنده میکنیم و بعد روغن تو ماهی تابه میریزیم و سیر رنده شده رو توش میریزیم و تفت میدیم بعد گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و کمی هم نمک میریزیم و بعد این سس رو روی مواد سرخ کرده مون میریزیم و اگه خواستیم روشون ماست با سیر میریزیم .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...